Walra Case

Walra

We hebben een aantal impactvolle video's (TV- en online commercials) geproduceerd voor het 150-jarig jubileum van Walra!

150-jarig jubileum van Walra


Onze prachtig vervaardigde TV-commercial voor Walra is in samenwerking met Farma Volat gecreëerd om twee weken lang op RTL-kanalen te worden getoond. Bij het ontwerpen van de branding voor deze TV-commercial hebben we rekening gehouden met de waarden die al 150 jaar essentieel zijn voor Walra. Alles draait om 'de kracht van zachtheid', maar dan gepresenteerd in een hedendaagse stijl die aansluit bij het huidige publiek.

Walra - Jouw dagelijkse bron van zachtheid


Voor Walra draait alles om kwaliteit en comfort, en we hebben ervoor gezorgd dat dit in elk aspect van onze productie tot uiting komt. We hebben het dynamische leven van een jong gezin vastgelegd, vol verantwoordelijkheden, een scenario waarin velen in Walra's doelgroep zich ongetwijfeld zullen herkennen. De slaapkamer, zoals afgebeeld, is de perfecte toevluchtsoord van de drukte van het dagelijks leven, een gevoel waar Walra diep om geeft.


Het doel van de video is om mensen in Nederland meer bewust te maken van hun 'me-time' en hen te inspireren om een moment voor zichzelf te nemen. Walra's producten voegen warmte en comfort toe aan deze momenten. En wat is de beste tijd voor warmte en gezelligheid? Natuurlijk de herfst! Gedurende de hele maand oktober wordt ons werk uitgezonden op TV en op de online kanalen van RTL. We zijn enthousiast om meer video's zoals deze te maken. Geïnteresseerd?Neem contact met ons op!

filming on location