Swinckels

SWINCKELS

We hebben een aantal impactvolle video's ontwikkeld voor Swinckels Premium Pilsner & Bavaria.

swinckels trade mark

Het doel


We hebben een aantal impactvolle video's ontwikkeld voor "Swinckels Premium Pilsner & Bavaria". Deze video's zijn een combinatie van sterke verhalen, cinematografische inhoud, motion graphics, animatie en sfeervol geluidsontwerp. We hebben deze video's volledig in-house gemaakt, gedreven door marketing en data; volledig in lijn met de campagnedoelstellingen van beide merken.

De vraag


Het doel was om horecaondernemers te verleiden met de uitstraling en kwaliteit van Swinckels Premium Pilsner & Bavaria. De video's werden gebruikt ter ondersteuning van de accountmanagers van Swinckels Family Brewers en werden breed uitgerold via verschillende sociale media kanalen.


Om het juiste publiek te bereiken, ontwikkelen we deze verhalen met een specifiek doel voor ogen. Hoe kunnen we het verhaal en de boodschap vertalen naar de verschillende platforms zonder de kernboodschap te verliezen? Op deze manier gaan we dieper waar mogelijk, maar houden het kort en krachtig wanneer nodig. Dit is meestal niet vanzelfsprekend, maar wel voor Almost Famous. We vertellen verhalen die passen bij het kanaal, met de juiste toon en voor de relevante doelgroep.

filming day on location

Bekijk andere Swinckels video's